Salami, ser i ogórki kiszone
Salami, serem i ogórkiem kiszonym jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 40 porcjami. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 18 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, letnią kiełbasę, wykałaczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Salami i ser Tapa / Tapa de Salami y Queso, Salami z serem Manchego, oraz Pięć Serowych Salami Stromboli.
Instrukcje
Pokrój salami na czterdzieści 1/2-calowych kawałków.
Pokrój ser na pięć plastrów 1/2 cala; pokrój każdy plaster na osiem kostek 1/2 cala.
Pokroić ogórki na czterdzieści 1/2-calowe kawałki.
Do każdego kaboba nawlecz 1 kawałek salami ,1 kawałek marynaty (z wyciętą stroną marynaty skierowaną na zewnątrz) i 1 kostkę sera na wykałaczkę.