Salami Honey Pizza
Salami miód Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Mieszanka salami, oliwy z oliwek, kaszy mannej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pizza z salami i pieczarkami, Salami & peppadew pizza, oraz Pesto + Salami Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 246°.
Mżawka 2 łyżki oliwy z oliwek na dnie obręczy pół arkusza patelni.
Posypać kaszę manną lub mąkę kukurydzianą równomiernie na powierzchni. Użyj naoliwionych rąk, aby nacisnąć ciasto na pizzę na dnie pół arkusza patelni, rozciągając ciasto tak cienko, jak to możliwe, bez rozrywania go. Postaraj się, aby ciasto sięgało do narożników i do krawędzi patelni. Jeśli ciasto walczy z Tobą, pozwól mu odpocząć przez 10 minut, a następnie spróbuj ponownie. Ciasto powinno być bardziej zrelaksowane w tym momencie.
Rozłóż sos do pizzy równomiernie na skórce, a następnie rozrzuć mozzarellę na wierzchu. Tear plastry provolone na 2-calowe kawałki i rozprowadzać, że równomiernie na mozzarella. Ułóż plastry salami na wierzchu.
Piec pizzę przez 15 minut, lub aż skorupa jest głęboko złocisty brązowy Na Zewnątrz, ser topi się i bąbelki, a kawałki salami zwinięte i są chrupiące na brzegach. Gdy tylko pizza wyjdzie z piekarnika, opryskaj miód głównie kawałkami salami, ale także zewnętrznymi krawędziami Skórki.
Pokroić w prostokąty i od razu podawać z wieloma, wieloma serwetkami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.