Sajgonki Fruishi

Sajgonki Fruishi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wietnamskich przepisów, więc wypróbuj sajgonki Fruishi. Ten bezglutenowy przepis serwuje 10 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 2G tłuszczu i w sumie 327 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka według uznania, truskawek, pomarańczy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 48%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj brzoskwinie i gotuj bez przykrycia, aż skórka zacznie odchodzić, około 1 minuty. Natychmiast zanurz brzoskwinie w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygną, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy brzoskwinie są zimne, usuń z lodowatej wody; obierz i wyrzuć skórki brzoskwini i pokrój brzoskwinie w ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
W rondelku zagotuj wodę, ryż, śmietanę kokosową i sól. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut. Odkryj rondel i całkowicie ostudź ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Delikatnie opłucz papier ryżowy do zimnej wody i połóż na płaskiej powierzchni roboczej. Łyżka 2 łyżki ugotowanego ryżu w linii lekko poza środkiem na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
5
Rozłóż około 1 1/2 łyżki konfitur śliwkowych na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury śliwkoweKonfitury śliwkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RyżRyż
6
Rozłóż warstwę plasterków truskawek na przetworach, warstwę brzoskwiń na truskawkach, warstwę sekcji pomarańczy na brzoskwiniach, warstwę grejpfruta na pomarańczach i świeże liście mięty na grejpfrucie. Złóż przeciwległe krawędzie opakowania, aby zachodziły na wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
TruskawkiTruskawki
GrejpfrutyGrejpfruty
PrzetworyPrzetwory
PomarańczowyPomarańczowy
BrzoskwiniaBrzoskwinia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Zwiń 1 przeciwległych krawędzi wokół nadzienia w kształt burrito. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, ryżem i owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
RyżRyż
RolkaRolka
8
Przetnij bułki na pół i podawaj z jogurtem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
RolkaRolka

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Sajgonki można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn