Przepis Saag Gosh (gulasz z jagnięciny indyjskiej) może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.92 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, masło, kardamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Saag Aloo-jak zrobić Saag Aloo-North Indian Curry s, Szpinak Indyjski (Saag), oraz Saag (Szpinak Indyjski) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.