Sałatka ze słodką papryką z Manchego i migdałami
Sałatka ze słodką papryką z Manchego i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 398 kalorii, 11g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, kapary, majeranek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj do Chorizo, słodkich ziemniaków i sałatki Manchego z migdałami Marconan, Sałatka z rukoli z Manchego, Membrillo i migdałami, oraz Sałatka szparagowa z Manchego i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni podgrzać olej roślinny.
Dodać migdały i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 5 protokół; przenieść do ręczników papierowych i ostudzić, następnie grubo posiekać.
Ułóż papryki na talerzach. W misce połączyć oliwę z oliwek, ocet, czosnek, kapary, tymianek i majeranek, doprawić solą i pieprzem i skropić paprykę. Top z zielonych oliwek, migdałów i sera.
Posypać natką pietruszki i podawać z chrupiącym chlebem.