Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy I Kolendry
Sałatka ze świeżej kukurydzy-kolendra jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz Jalapeno, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów Ze Świeżą Kolendrą, Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów Ze Świeżą Kolendrą, oraz Sałatka ze słodkiej kukurydzy i pomidorów ze świeżą kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj mieszaninę kukurydzy i smażyć 8 minut lub aż kukurydza zacznie brązowieć.
Połącz posiekaną kolendrę i pozostałe składniki w słoiku; przykryj słoik szczelnie i energicznie wstrząśnij mieszanką kolendry.
Połącz mieszankę kukurydzy i mieszankę kolendry; sałatka przykryć i schłodzić.