Sałatka z zieloną fasolką i ogórkiem
Sałatka z zielonej fasoli i ogórka wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli.
Instrukcje
Przynieś mały garnek wody do wrzenia i gotuj zieloną fasolkę przez około 3 minuty.
Odcedzić i spłukać zimną wodą. W dużej misce ubij razem musztardę Dijon, sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i skórkę. Ogórek pokroić o połowę, następnie pokroić w plasterki.
Dodaj ogórek i fasolkę szparagową do miski; wrzucić.