Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z mandarynki. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 2G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz mak, żurawinę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Pekan Mandarynka, Sałatka Ze Szpinakiem Mandarynkowym, Orzechowym, Migdałowym I Żurawinowym, oraz Ciasto mandarynkowe i Polenta z syropem mandarynkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podzielić rzymską, pomarańcze, pekan i żurawinę między dwoma talerzami sałatkowymi. W blenderze, połączyć olej, miód, ocet, musztarda, sól i cebula w proszku; przykryć i proces do gładkiej. Wymieszać z makiem.