Sałatka z komosy ryżowej, kukurydzy i pomidorów ze szczypiorkiem
Quinoa, kukurydza, i sałatka z pomidorów ze szczypiorkiem Wlewu Oleju Może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, soli, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quinoa Kale Pomidor Kukurydza Sałatka {Wideo + Prezenty}, Grecka Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Posiekana Sałatka z komosy ryżowej ze szczypiorkiem-SOS Tahini.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i quinoa w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut. Puch z widelcem.
Połączyć quinoa, kukurydza, pomidory i pietruszka w średniej misce.
Połącz olej z dodatkiem szczypiorku i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Mżawka na sałatkę; wrzucić dobrze do herbu.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.