Sałatka z komosy ryżowej, kukurydzy i pomidorów ze szczypiorkiem

Sałatka z komosy ryżowej, kukurydzy i pomidorów ze szczypiorkiem
Quinoa, kukurydza, i sałatka z pomidorów ze szczypiorkiem Wlewu Oleju Może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, soli, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quinoa Kale Pomidor Kukurydza Sałatka {Wideo + Prezenty}, Grecka Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Posiekana Sałatka z komosy ryżowej ze szczypiorkiem-SOS Tahini.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i quinoa w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut. Puch z widelcem.
3
Połączyć quinoa, kukurydza, pomidory i pietruszka w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz olej z dodatkiem szczypiorku i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej W InfuzjiOlej W Infuzji
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Mżawka na sałatkę; wrzucić dobrze do herbu.
6
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn