Sałatka Z Boczkiem I Kalafiorem

Sałatka Z Boczkiem I Kalafiorem
Sałatka z boczkiem i kalafiorem jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, mleko, ser colby-monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka Z Kalafiora, Przepis Na Sałatkę Z Kalafiora, oraz Boczek-Szwajcarska Sałatka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej salaterce, wrzucić sałatę, kalafior, boczek, ser i zieloną cebulę. W małej misce ubić składniki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać z sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn