Sałatka Orzo z ciecierzycą, koperkiem i cytryną

Sałatka Orzo z ciecierzycą, koperkiem i cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 350 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku w butelkach, zielonej cebuli, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Orzo Z Ciecierzycą, Koperkiem I Cytryną, Sałatka Orzo z ciecierzycą, ogórkami, cytryną, koperkiem i fetą, oraz Sałatka Orzo z karczochami, pomidorami, ciecierzycą, fetą i sosem z bazylii cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Połączyć makaron, cebula, ser, koperek, i ciecierzyca w dużej misce, podrzucając delikatnie połączyć.
Sok i pozostałe składniki połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Mżawka na mieszaninę makaronu; wrzucić delikatnie do herbu.