Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym

Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym
Orzo, fasolka szparagowa i sałatka z kopru włoskiego z pesto koperkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 223 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką 3-calowe kostki ogórka, fasoli, koperku i kilku innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Orzo, Fasolka Szparagowa I Koper Włoski Z Pesto Koperkowym, Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym, oraz Wiosenna Sałatka z makaronem z koperkiem i zielonym pesto z rzodkiewki.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, o 5 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś beansto Płyta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Do wrzącej wody dodać orzo. Gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Zmiksuj koperek, olej, ocet i sok z cytryny w mini procesorze, aż będzie prawie gładka. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Fasolę pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać orzo, ogórek i koper włoski; wymieszać w sosie. Doprawić sałatkę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
7
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal)243,58;% kalorii z tłuszczu 36,7;tłuszcz (g) 9,93;tłuszcz nasycony (G)1,48;Cholesterol (mg)0,00;węglowodany (g)33,44;błonnik pokarmowy (G)3,10;cukry ogółem (G)3,80;węglowodany netto (g)30,34; Białko (g)6,00
8
Bon Appétit
9
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn