Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym
Orzo, fasolka szparagowa i sałatka z kopru włoskiego z pesto koperkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 223 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką 3-calowe kostki ogórka, fasoli, koperku i kilku innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Orzo, Fasolka Szparagowa I Koper Włoski Z Pesto Koperkowym, Sałatka Orzo, fasolka szparagowa i koper włoski z pesto koperkowym, oraz Wiosenna Sałatka z makaronem z koperkiem i zielonym pesto z rzodkiewki.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, o 5 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś beansto Płyta.
Do wrzącej wody dodać orzo. Gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
Zmiksuj koperek, olej, ocet i sok z cytryny w mini procesorze, aż będzie prawie gładka. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Fasolę pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala.
Dodać orzo, ogórek i koper włoski; wymieszać w sosie. Doprawić sałatkę do smaku solą i pieprzem.
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal)243,58;% kalorii z tłuszczu 36,7;tłuszcz (g) 9,93;tłuszcz nasycony (G)1,48;Cholesterol (mg)0,00;węglowodany (g)33,44;błonnik pokarmowy (G)3,10;cukry ogółem (G)3,80;węglowodany netto (g)30,34; Białko (g)6,00
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "