Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą
Sałatka Farro z grillowanym bakłażanem, pomidorami i cebulą to wegańskie danie główne. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Farro z pomidorami i grillowaną cukinią, Sałatka z grillowanym stekiem z pomidorami i bakłażanem, oraz Grillowana Sałatka Stekowa z pomidorami i bakłażanem dla dwojga.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować farro w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dobrze odcedzić i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać grill do góry. Podczas gotowania farro, umyć bakłażany i plastry cebuli z olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill przez 3 do 4 minut z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez.