Sałatka Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i pieczarkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 175 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, de-żebrowane i collard zieleni i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pizza Polenta ze szpinakiem, pieczarkami , boczkiem i pomidorami, Pieczone pomidory i pieczarki z pieczywem z grilla, oraz Jajka gotowane z pieczonymi pomidorami, pieczarkami i szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidory w naczyniu do pieczenia o średnim szkle lekko pokrytym sprayem do gotowania.
Skropić 2 łyżeczkami oleju i szczyptą soli i pieprzu.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut, aż pomidory będą gorące i skórki będą pomarszczone. Przykryć folią; odstawić.
Miejsce 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pieczarki, posypać szczyptą soli i pieprzu. Smażyć tylko do momentu, gdy grzyby będą miękkie i złociste, o 5 do 8 protokół.
Przełożyć na talerz i ogrzać.
Dodaj 2 łyżeczki oleju do tej samej patelni na średnim ogniu, wraz z połową czosnku i pół boczku; smażyć 30 sekund.
Dodaj połowę zieleni collard, i smażyć tylko do zieleni zwiędną; przenieść do dużej metalowej misce. Powtórz z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju, czosnkiem i boczkiem, i krótko podsmażyć przed dodaniem pozostałych zieleni. Smażyć, aż zielenina zwiędnie; dodać do miski.
Dodaj pomidory i grzyby do miski z zieleniną.
Wlać ocet do patelni( należy uważać na opary); gotować na wolnym ogniu 30 sekund.
Skropić sałatkę i lekko wrzucić wraz z solą i pieprzem do smaku.