Sałatka Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i pieczarkami

Sałatka Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Collard z pieczonymi pomidorami, boczkiem i grzybami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 175 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, de-żebrowane i collard zieleni i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pizza Polenta ze szpinakiem, pieczarkami , boczkiem i pomidorami, Pieczone pomidory i pieczarki z pieczywem z grilla, oraz Jajka gotowane z pieczonymi pomidorami, pieczarkami i szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić pomidory w naczyniu do pieczenia o średnim szkle lekko pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Skropić 2 łyżeczkami oleju i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
4
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut, aż pomidory będą gorące i skórki będą pomarszczone. Przykryć folią; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Miejsce 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać pieczarki, posypać szczyptą soli i pieprzu. Smażyć tylko do momentu, gdy grzyby będą miękkie i złociste, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Przełożyć na talerz i ogrzać.
8
Dodaj 2 łyżeczki oleju do tej samej patelni na średnim ogniu, wraz z połową czosnku i pół boczku; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj połowę zieleni collard, i smażyć tylko do zieleni zwiędną; przenieść do dużej metalowej misce. Powtórz z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju, czosnkiem i boczkiem, i krótko podsmażyć przed dodaniem pozostałych zieleni. Smażyć, aż zielenina zwiędnie; dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodaj pomidory i grzyby do miski z zieleniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Wlać ocet do patelni( należy uważać na opary); gotować na wolnym ogniu 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Skropić sałatkę i lekko wrzucić wraz z solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
13
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn