Sałata Bostońska i rzodkiewka z sosem kaparowym Dijon

Boston sałata i rzodkiewki z Dijon Caper Dressing może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka pietruszki, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Boston Sałata Z Maślanką Ranch Dressing, Boston sałata awokado Sałatka i limonka Dressing, oraz Rozdrobniona Sałatka z kapusty Napa z rzodkiewką, złocistymi rodzynkami i sosem Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń liście z sałaty i odrzuć wszelkie rumiane, zwiędłe lub dziurawe zewnętrzne liście, a także gorzkie wewnętrzne liście. Dobre liście umyć i osuszyć(patrz uwaga).
Wymieszać wszystkie składniki razem w misce lub wstrząsnąć w zamykanym pojemniku, aż w pełni włączone.
W dużej misce, wrzucić liście sałaty z plasterkami rzodkiewki, kapary, posiekaną natkę pietruszki, i większość dressingu. Sałatkę podzielić między talerze.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;