S ' mores Brownies
S ' mores Brownies może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 32 centów za porcję. Mieszanka proszku do pieczenia, ekstrakt z wanilii, Holenderski proces kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 71 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to spowodowane ciasteczkowym szaleństwem. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie super. Spróbuj S ' mores Brownies, Nasze najlepsze S ' mores Brownies, oraz S ' Mores Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 8 calowy kwadratowy metalowy patelni z folią nonstick.Roztopić 4 łyżki masła w rondlu 3 quart. Wymieszać z cukrem i okruchy krakersy graham i dobrze wymieszać. Naciśnij na dno patelni i piec w temperaturze 350 F przez 5 minut.
Niech ostudzić lekko podczas dokonywania ciasto brownie.Wytrzeć rondel 3 quart i zrobić bazę brownie. W rondlu roztopić pozostałe 8 łyżek masła. Wymieszać z cukrem i kakao w proszku. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i mieszać delikatnie przez około 30 sekund, aby ogrzać cukier. Wyłączyć ogień i pozostawić mieszaninę cukru na 5 minut. Wymieszać z solą i wanilią.
Dodaj zimne jajka, ubijając lub mieszając tylko do wymieszania, następnie wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia razem w małej filiżance i wymieszaj je w cieście.
Niech ciasto ostygnie lekko, a następnie wymieszać chipsy czekoladowe.
Na patelni rozprowadzić ciasto i piec przez 23 minuty.
Usuń brownies z piekarnika, posypać pianki na górze, a następnie umieścić pod brojlerem (o 4 cale) na około minutę lub aż pianki brązowy. Alternatywnie, można pominąć brojlerów i po prostu umieścić je z powrotem w piekarniku na kilka minut, aż pianki puff up, a następnie, jeśli masz jeden, brązowy je z pochodnią.
Niech brownies ostygnie całkowicie przed krojeniem, a dla schludniejszego krojenia, schłodzić przed zrobieniem. Przed podaniem przywrócić temperaturę pokojową.