S ' more Shortcake Pops
Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 81 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać masło, skracanie, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Truskawkowe Ciastko Ciasto Pops, Grillowane Ciasto Truskawkowe Push-It-Up Pops, oraz Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Aby zmierzyć Bisquick mix, lekko łyżką do miarki; wyrównać. W średniej misce, mieszać Bisquick, mleko, cukier i masło, aż miękkie formy ciasta. Upuść 6 łyżek na nieprzetworzony arkusz ciasteczek.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić; około 20 minut.
Palcami pokruszyć ciastko w dużej misce.
Dodać krem z prawoślazu; dobrze wymieszać łyżką, w razie potrzeby naciskając tylną łyżką, aż ciasto uformuje się. Uformuj ciasto na 36 1-calowych kulek (mieszanina będzie trochę lepka).
Miejsce na blasze. Włóż kije rzemieślnicze do kulek shortcake, ale nie szturchaj całej drogi przez drugą stronę.* Delikatnie ściśnij kulki shortcake wokół patyczków rzemieślniczych. Zamrozić 15 minut.
W małej misce do mikrofali, roztopić wióry i skracanie odkryte zgodnie z zaleceniami na opakowaniu wiórów. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Podczas zanurzania kulek ciastek, pracuj z 5 do 10 na raz, utrzymując resztę w zamrażarce. Delikatnie zanurzyć każdą kulkę shortcake dwie trzecie do mieszaniny czekolady; pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem do miski.
Kulki posypać niewielką ilością okruchów krakersów. Powtórz z pozostałymi kulkami shortcake i roztopioną mieszaniną czekolady.
Umieść w białej lub zielonej piance polistyrenowej, aby czekolada utwardzała się. Po utwardzeniu czekolady należy natychmiast zjeść lub przechowywać w lodówce. W przypadku schłodzenia, odkryć i pozostawić wyskakuje shortcake stanąć w temperaturze pokojowej 15 minut przed podaniem.