S ' Amore Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać s ' more Brownies spróbować. Ten przepis służy 52 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka krakersów Grahama, półsłodkiej czekolady piekarskiej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!), oraz Farm Brownies aka Bake Ahead Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia 13x9 cali z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania. Dno pokrywamy 15 grahamami, nakładającymi się na siebie w razie potrzeby, tworząc równą warstwę. Rozbij Pozostałe grahamy na małe kawałki.
Masło mikrofalowe i niesłodzona czekolada w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. lub do roztopienia masła; mieszać, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Dodać cukier, jajka i wanilię; dobrze wymieszać. Wymieszać z mąką.
Polać grahamami na patelni.
Piec 30 do 32 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Top z pianek i półsłodkiej czekolady.
Piec 3 do 5 min. albo aż pianki zaczną dmuchać.
Wierzch z kawałkami Grahama; naciśnij delikatnie w pianki z łopatką, aby zabezpieczyć. Super. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść brownie z patelni przed krojeniem, aby służyć.