Słodko-słona Kora czekoladowa
Słodka i słona Kora czekoladowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 92 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 19 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pod ręką masło, chipsy czekoladowe, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i FODMAP przyjazny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodka i słona Kora gorzkiej czekolady, Słodko-słona wakacyjna Kora, oraz Kora marmurowa z pistacjami i Fleur de Sel: słodko-słona podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć galaretkę folią aluminiową; lekko spryskać sprayem do gotowania.
Ułóż krakersy na przygotowanej galaretce.
Wymieszać cukier i masło razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż cukier się rozpuści, około 1 minuty.
Wlać mieszaninę masła na krakersy.
Krakersy piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 5 do 6 minut.
Posypać czekoladowe chipsy na gorące krakersy; rozprowadzić czekoladowe chipsy gumową szpatułką do stopienia. Top z orzechami włoskimi. Przechowywać w lodówce kory czekolady aż ustawiony; rozbić na kawałki.