Słodkie Muffinki Z Zielonych Pomidorów
Słodkie muffinki z zielonej pomidorowej mąki kukurydzianej mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 14g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, pomidory, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Muffinki Ze Słodkiej Mąki Kukurydzianej, Mąka Kukurydziana Smażone Frytki Z Zielonych Pomidorów, oraz Mąka Kukurydziana Smażone Frytki Z Zielonych Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż pomidory i 2 łyżki. cukier w 2 łyżkach. roztopione masło na dużej patelni na średnim ogniu 10 do 12 minut lub aż pomidory zaczną karmelizować i stają się jasnobrązowe.
Wymieszaj razem mieszankę mąki kukurydzianej, skórkę z cytryny i pozostałe 6 łyżek. cukier w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Ubij razem jajka, śmietanę i pozostałe 6 łyżek. masło; dodać do mieszanki mąki kukurydzianej, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Złożyć w pomidorach.
Obficie płaszcz małe (1/4 szklanki) brioche formy lub patelnie muffin z warzyw sprayu do gotowania; łyżka ciasto do form, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 450 przez 15 do 17 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.