Różowe Babeczki Z Lemoniadą
Pink Lemonade Cupcakes to bezmleczne deser. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 135 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz naturalną mieszankę ciast waniliowych, bitą puszystą lukier, różowy koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Różowe Babeczki Z Lemoniadą, Różowe Babeczki Z Lemoniadą, oraz Różowa Lemoniada Konfetti Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mix ciasto, 3/4 szklanki koncentratu lemoniady, 1/2 szklanki oleju, wody, jaj i kolor żywności. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, ubić lukier, 6 łyżek koncentratu lemoniady i kolor żywności z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Babeczki chłodzone mrozem.
Dekoruj szczyty posypką cukierkową.