Rzut pieczarkowo-szpinakowy
Pieczarkowo-szpinakowy rzut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko szpinak, wino, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Portabella Mushroom Pasta Toss, Kurczak-Pieczarki-Ryż, oraz Szpinak Penne Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Ułóż 1/4 szklanki orzechów piniowych w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 5 do 6 minut lub aż złoty kolor i najbardziej płyn odparował. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać pomidory i czosnek; gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut. Wymieszać w winie i gotować 30 sekund, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać z gotowanym na gorąco makaronem i szpinakiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z solą i pieprzem.
Posypać parmezanem i prażonymi orzeszkami piniowymi.