Rzut pieczarkowo-szpinakowy

Rzut pieczarkowo-szpinakowy
Pieczarkowo-szpinakowy rzut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko szpinak, wino, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Portabella Mushroom Pasta Toss, Kurczak-Pieczarki-Ryż, oraz Szpinak Penne Toss dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ułóż 1/4 szklanki orzechów piniowych w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 5 do 6 minut lub aż złoty kolor i najbardziej płyn odparował. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać pomidory i czosnek; gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut. Wymieszać w winie i gotować 30 sekund, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać z gotowanym na gorąco makaronem i szpinakiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posypać parmezanem i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn