Rzepa Marynowana Hakurei

Rzepa Marynowana Hakurei
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Marynowana rzepa Hakurei może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 269 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ocet ryżowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rzepa Marynowana, Rzepa Marynowana, oraz Szybka Marynowana Rzepa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze umyć rzepy i pokroić je cienko na mandolinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
2
Umieścić plastry rzepy w małej misce i wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pozwól odpocząć, aż na dnie miski pojawi się basen z płynem, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rzepy odsączyć ze słonej wody i zapakować do słoika wielkości kufla.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
5
Dodać ocet, cukier, pieprz i plastry imbiru. Nałożyć wodoszczelną pokrywę i wstrząsnąć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Marynowaną rzep włożyć do lodówki i schłodzić przed jedzeniem. Ogórki kiszone można jeść w ciągu godziny od ich wyprodukowania i będą przechowywane przez co najmniej tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
RzepaRzepa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn