Rzepa i cebula
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Rzepa i cebula może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Mieszanka masła, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zacieru ogniskowego (ziemniaki, pochrzyn, cebula, rzepa, marchew), Rzepa Śmietankowa, oraz Rzepa Południowa Ga.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, i gotować, aż karmelizowane, 10 do 15 protokół.
Cebulę przełożyć do miski i wymieszać z tartą rzep. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.
Podawać na małych tostach lub krakersach.