Rzepa Kraut: Brovada może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, mąki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Rzepa i rabarbar Kraut, Kotlety ' N ' Kraut, oraz Kraut Bierocki.
Instrukcje
1
Umieść rzepę w ceramicznym słoiku o pojemności 2 litrów. W misce wymieszać wodę, ocet, cukier, sól i pokruszone winogrona i zalać rzep. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa
Ocet
Winogrona
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Dwa dni później: w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
4
Dodać mąkę i kminek i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Mąka Uniwersalna
5
Rzepa odsączyć i dodać do patelni. Gotować do bardzo miękkiej, uważać, aby nie złamać rzepy, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Podawać z grillowanymi kiełbasami lub golonką wieprzową (stinco).