Dodaj szalotka i czosnek; saute aż dopiero zaczyna się brązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj ryż, bulion, sól i kurkumę. Zagotować ryż. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Add rice, broth, salt, and turmeric. Bring rice to boil. Reduce heat to medium-low, cover, and simmer until rice is tender and liquid is absorbed, about 18 minutes.