Ryż Okra
Ryż Okra jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, wody, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ryż I Okra, Patelnia Okran i ryż, oraz Dziś Kolacja: Ryż Z Okrą.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić smar i odstawić do późniejszego użycia. Boczek pokruszyć i odstawić.
W tej samej patelni, podsmażyć cebulę w niewielkiej ilości zarezerwowanego tłuszczu boczku na średnim ogniu do miękkości, o 3 protokół.
Dodaj pokruszony boczek, pokrojoną okrę i rosół z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż okra będzie miękka i rozpada się, o 15 protokół. Wymieszać z ryżem i wodą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub do puszystego.