Ryż Nie Smażony Po Meksykańsku

Meksykański ryż nie smażony może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kapustę, pieprz, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ryż Smażony Po Meksykańsku, Ryż Smażony Po Meksykańsku, oraz warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę w patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Jeszcze ciepłe, wymieszać w dużej misce z kminkiem i chili w proszku. Wymieszać z brązowym i białym ryżem, sałatą rzymską, kapustą, 2 łyżkami posiekanej kolendry, solą i pieprzem. Podzielić na 4 talerze; top każdy z 2 łyżki pokrojone w kostkę awokado, 2 łyżki pico de gallo, 1 łyżka niskotłuszczowej śmietany, 1 łyżka posiekanej szalotki, 1 łyżka kolendry, 3 plastry marynowane jalapeo, i 1 pokruszony tortilla chip.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.