Ryż meksykański Billa
Przepis Bill ' s Mexican Rice jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chile, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz A la meksykański ryż.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler, i czosnek; smażyć 8 minut lub aż cebula jest złoty.
Dodaj ryż, pomidor pokrojony w kostkę, sos sojowy, chile, wodę i bulion warzywny; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ryż jest miękki i ciecz jest prawie wchłaniany. Wymieszaj posiekane oregano i posiekaną kolendrę.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami oregano.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.