Ryż hiszpański z krewetkami
Hiszpański ryż z krewetkami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, ząbki czosnku, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Hiszpańskie krewetki i ryż, Krewetki po hiszpańsku z żółtym ryżem, oraz Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 4 protokół.
Dodaj pomidora, pieprz, i seler; smażyć 6 protokół.
Wymieszać w wodzie, ryżu i soli, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodaj krewetki; cook 4 minut lub aż krewetki są zrobione.