Ryż Cytrynowo-Koperkowy

Ryż Cytrynowo-Koperkowy
Ryż cytrynowo-koperkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 114 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka skórki cytryny, ząbek czosnku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Grecki ryż cytrynowo-koperkowy z fetą (kuchenka ryżowa), Ryż Cytrynowo-Koperkowy, oraz Sałatka ryżowa z cytryną, koperkiem i czerwoną cebulą.

Instrukcje

1
Lekko rozbić ząbek czosnku za pomocą płaskiej strony noża. Wymieszać czosnek, bulion, masło i sól w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać z ryżem; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, pokryte, 20 minut lub aż mieszanina bulionu jest wchłaniany i ryż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MasłoMasło
BulionBulion
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
2
Wyjąć i wyrzucić czosnek; wymieszać ze skórką cytryny i koperkiem, używając widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CzosnekCzosnek
KoperKoper
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn