Ryby Vinaigrette

Ryby Vinaigrette
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Ryba Vinaigrette może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Jeśli masz sól, estragon, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 18 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem, Pea mash & mint vinaigrette do podania z rybą, oraz Smażone placki rybne z burakami Vinaigrette.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn