Ryba z kremową sałatką Gazpacho
Ryba z kremową sałatką Gazpacho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów snapper, papryka, szynka oscar mayer i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Z Sosem Miso I Kremową Sałatką Ponzu, Grillowane Steki Rybne Z Kolendrą I Smakiem Gazpacho, oraz Kremowe Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć żółtka; odstawić na bok. Grubo posiekać białka; umieścić w średniej misce. Wymieszać z pomidorami, papryką i szynką.
Zmiksować majonez, wodę, chleb i żółtka w blenderze na gładką masę.
Rybę posmarować mąką, delikatnie otrząsnąć nadmiar.
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać rybę; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Umieść rybę na talerzu; top z mieszaniną pomidorów i mieszanką majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.