Ryba W Sosie Ostrygowym

Ryba W Sosie Ostrygowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Ryba w sosie ostrygowym może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 46g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu ostrygowego, filety rybne, pieprz cytrynowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg, Brokuły W Sosie Ostrygowym, oraz Brokuły w sosie ostrygowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieścić filety w patelni. Filety spryskać sprayem z masłem i posypać pieprzem cytrynowym i czosnkiem w proszku. Gotować 4 do 5 protokół. Następnie wlać sos ostrygowy i delikatnie obrócić filety. Gotować, aż ryba zacznie płatkować, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Maślany Spray Do GotowaniaMaślany Spray Do Gotowania
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawSos
Magazyn