Ryba W Sosie Ostrygowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Ryba w sosie ostrygowym może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 46g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu ostrygowego, filety rybne, pieprz cytrynowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg, Brokuły W Sosie Ostrygowym, oraz Brokuły w sosie ostrygowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić filety w patelni. Filety spryskać sprayem z masłem i posypać pieprzem cytrynowym i czosnkiem w proszku. Gotować 4 do 5 protokół. Następnie wlać sos ostrygowy i delikatnie obrócić filety. Gotować, aż ryba zacznie płatkować, o 5 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio