Ryba w pieczonym sosie z czerwonej papryki
Ryba w pieczonym sosie z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, cebula, serek philadelphia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony ryby obłożyć mąką.
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 5 min. albo aż będzie krucho.
Dodać rybę; gotować od 5 do 7 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
W międzyczasie zmiksuj serek śmietankowy, czerwoną paprykę, bulion i czosnek w blenderze, aż dobrze się wymieszasz.
Wlać do średniego rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając; dusić na niskim 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Umieścić rybę na półmisku; top z sosem serowym i kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio