Ryba w pieczonym sosie z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, cebula, serek philadelphia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obie strony ryby obłożyć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Ryby
2
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać cebulę; gotować i mieszać 5 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
Dodać rybę; gotować od 5 do 7 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
5
W międzyczasie zmiksuj serek śmietankowy, czerwoną paprykę, bulion i czosnek w blenderze, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Papryka Czerwona
Czosnek
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać do średniego rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając; dusić na niskim 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Umieścić rybę na półmisku; top z sosem serowym i kolendry.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.