Ryba w paczkach papierowych z porem, koprem, szczypiorkiem i wanilią

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Ryba w paczkach papierowych z porem, koprem, szczypiorkiem i wanilią może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 10,93 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fasolkę wanilii, cebulkę kopru włoskiego, Lucjana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hot dressed sweet potato, fenkel & feta paczki, Paczki z łososia wędzonego z sałatką z kopru włoskiego i orzecha włoskiego, oraz Paczki na parze fish & pak choi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę posypać solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj por, koper włoski, i marchew; smażyć 4 minut lub aż marchew jest chrupiące-tender.
Dodać bulion i sos sojowy; gotować 3 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać 3 łyżki szczypiorku i 1 łyżkę soku z cytryny.
Wytnij 6 (14-calowych) kwadratów pergaminu. Złóż każdy kwadrat na pół; otwórz każdy.
Miejsce 1 szklanka mieszanki warzyw w pobliżu krotnie każdego papieru.
Na wierzch mieszanki warzywnej ułożyć 1 filet rybny, dodać 1/2 łyżeczki szczypiorku, 1/2 łyżeczki soku z cytryny i 2 kawałki fasoli waniliowej. Fold papieru; krawędzie uszczelnienia z wąskimi fałdami.
Umieść paczki na każdej z 2 blach do pieczenia.
Piec w 400 przez 18 minut lub do puffy i lekko rumiane, obracając blachy do pieczenia po 9 minutach.
Umieść na talerzach i rozetnij.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.