Ryba W Cieście Piwnym Świetnie Się Spisała
Piwo Batter Fish Made Great is a bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, olej roślinny, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ryba z frytkami w cieście piwnym, Piwo Ciasto Rybne Tacos, oraz Ryba z frytkami w cieście piwnym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C). Rybę opłukać, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Mąkę połączyć, czosnek w proszku, papryka, 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu. Jajko wymieszać z suchymi składnikami. Stopniowo mieszaj w piwie, aż powstanie cienkie ciasto. Powinieneś być w stanie zobaczyć rybę przez ciasto po jego zanurzeniu.
Filety rybne zanurz w cieście, a następnie wrzuć pojedynczo do gorącego oleju. Smażyć rybę, obracając raz, aż obie strony będą złociste.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na ciepło.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.