Ryba Poobijana

Ryba Poobijana
Poobijana ryba to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz piwo, jajko, mąkę samozbierającą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba Popijana Piwem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciasto, mieszając wszystkie składniki z wyjątkiem ryb i oleju w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Usuń skórę i wszelkie kości z filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3
Wlać olej do szerokiej i głębokiej patelni (użyliśmy wok), włączyć ciepło do medium i podgrzać olej do 140c (jeśli nie masz termometru, upuść kilka kropli ciasta do oleju, gdy jest gorąco, ciasto powinno natychmiast zacząć bulgotać i wznieść się na powierzchnię).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Umieścić filety rybne w misce ciasta i wymieszać je wokół tak, że są one całkowicie pokryte. Następnie, pojedynczo, wybierz je i ostrożnie włóż do oleju, upewniając się, że nie przepełnisz patelni (powinno być dużo miejsca wokół każdej z nich, jeśli to konieczne, rób to partiami).Gotować ryby przez około 8 minut, aż będą średnio złote. Podczas gotowania, odwracaj je regularnie i upuść część ciasta z miski na każdy kawałek (Nadaje to interesującą konsystencję).Gdy ryba jest ugotowana, ostrożnie wyjmij ją z oleju i połóż na papierze kuchennym, aby odcedzić nadmiar tłuszczu (jeśli gotujesz ryby partiami, umieść gotowaną rybę w piekarniku o temperaturze 100 ° C, aby się ogrzać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Serw. Podawaliśmy je z frytkami, konserwowym groszkiem i sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn