Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym

Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym
Ryba popijana piwem z wędzonym majonezem z papryki to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 6G białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, sól, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sardynki po piwie z majonezem Wasabi, Piwo-kalmary z majonezem czosnkowo-cytrynowym, oraz Chipsy do squasha z majonezem cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 cale oleju w szerokim 5-do 6-quart ciężki garnek na dużym ogniu, aż zarejestruje 193° na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
2
Gdy olej się rozgrzewa, mąkę i sól ubijamy w płytkiej misce, a następnie ubijamy piwo (ciasto będzie gęste). Każdy kawałek ryby obłożyć cieście i przełożyć szczypcami do gorącego oleju (wyjąć termometr). Gotować na dużym ogniu, obracając się raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, 5 do 6 minut, a następnie przenieść ryby do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
SzczypceSzczypce
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podczas gdy frytki rybne, kapary i paprykę ubić w misce do majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
KaparyKapary
FrytkiFrytki
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn