Ryba Pieczona Z Musztardą
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 124 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli 1,27 zł za porcję spada w budżecie, musztarda pieczona ryba może być wybitny bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, crème fraîche, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 146 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryba Pieczona Z Musztardą, Pieczona ryba w majonezie i musztardzie, oraz Marynata musztardowa Dijon do grillowanych ryb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
W małej misce, ubij razem crème fraîche, musztardy, szalotki, kapary, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Ułóż filety w żaroodpornym naczyniu do pieczenia lub na blasze wyłożonej papierem pergaminowym. Polać filety sosem obficie, upewniając się, że ryba jest całkowicie przykryta.
Piec ryby przez 10-15 minut, lub aż po prostu zrobić i zaczyna się łatwo płatków.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z pozostałym sosem łyżką na rybie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.