Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej ryby z izraelskim kuskusem Pilaf & Corn. Ten przepis służy 3 i kosztuje $6.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 628 kalorii, 57g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Izraelski Kuskus Summer Pilaf, Grillowane warzywa z prażonym Izraelskim kuskusem, oraz Inspirowana Sardynią ryba z izraelskim kuskusem dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.