Ryba Pieczona W Sosie Pomidorowym Z Letnich Winogron

Ryba Pieczona W Sosie Pomidorowym Z Letnich Winogron
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona ryba z letnim sosem pomidorowym winogronowym może być świetnym przepisem. Na 15,76 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 789 kalorii, 104g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka flądry, bazylii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 213 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ryba pieczona w sosie estragonowym, Ryba Pieczona Z Sosem Maślanym Kaparowym, oraz Pieczony Bakłażan Z Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać pomidory, sól i świeży pieprz i zmniejszyć ogień do niskiej. Dusić około 15 minut, dodać świeżą bazylię i gotować kolejne 5 minut.W międzyczasie, gdy sos się gotuje, przyprawiamy ryby solą i pieprzem i lekko spryskujemy olejem. Broil lub grill ryby na średnim ogniu, aż gotowane przez. Gdy ryba jest gotowana top z sosem pomidorowym.Print This3 SP 6 PP przepisy rybne włoskie przepisy inspirowane dania główne przepisy kulinarne lato pod $ 10posted lipiec 20, 2011 przez Gina32 Komentarze
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn