Ryba Na Parze Z Ponzu

Ryba Na Parze Z Ponzu
Ryba na parze z Ponzu to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka labraksa, imbiru, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ryba Z Sosem Miso I Kremową Sałatką Ponzu, Cała Ryba Gotowana Na Parze, oraz Ryba Na Parze Z Imbirem.

Instrukcje

1
Okoń morski oczyścić i spłukać zimną bieżącą wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić olejem sezamowym, winem Shaoxing i białym pieprzem. Suszone grzyby shiitake moczyć gorącą wodą przez około 15 minut. Grzyby wycisnąć do sucha z wody, pokroić łodygi i pokroić na cienkie kawałki.Ułożyć grzyby na wierzchu ryby. Gotujemy rybę na parze przez około 4-5 minut lub do ugotowania. Wyrzuć mętną wodę, która wycieka z ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Grzyby ShiitakeSuszone Grzyby Shiitake
Wino ShaoxingWino Shaoxing
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
SeabassSeabass
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Dodać imbir i szalotka na wierzchu ryby i wlać Mizkan AJIPON Ponzu na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Podawać natychmiast z ryżem na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn