Ryba Na Parze Z Ponzu
Ryba na parze z Ponzu to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka labraksa, imbiru, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ryba Z Sosem Miso I Kremową Sałatką Ponzu, Cała Ryba Gotowana Na Parze, oraz Ryba Na Parze Z Imbirem.
Instrukcje
Okoń morski oczyścić i spłukać zimną bieżącą wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić olejem sezamowym, winem Shaoxing i białym pieprzem. Suszone grzyby shiitake moczyć gorącą wodą przez około 15 minut. Grzyby wycisnąć do sucha z wody, pokroić łodygi i pokroić na cienkie kawałki.Ułożyć grzyby na wierzchu ryby. Gotujemy rybę na parze przez około 4-5 minut lub do ugotowania. Wyrzuć mętną wodę, która wycieka z ryb.
Dodać imbir i szalotka na wierzchu ryby i wlać Mizkan AJIPON Ponzu na rybę.
Podawać natychmiast z ryżem na parze.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio