Ryba gotowana na parze w liściach bananowca

Ryba gotowana na parze w liściach bananowca
Jeśli 80 centów za porcję spada w budżecie, ryby na parze w liściach bananowca może być wielki bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka soli, nasiona gorczycy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bombaj ryba gotowana na parze w liściach bananowca, Sum gotowany na parze w liściach bananowca, oraz Jak gotować: gotowany na parze lepki ryż i wieprzowina owinięte w liście bananowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Magazyn