Ryż meksykański Dee ' s
Meksykański ryż Dee może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek w proszku, ryż, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz A la meksykański ryż.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni w stylu wok z kurkumą, czosnkiem w proszku, kminkiem, kolendrą, papryką, płatkami chili i pieprzem cayenne.
Dodaj zieloną cebulę i zieloną paprykę; saute 1 do 2 minut na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę i pomidory i saute aż pomidory uwolnienia soków.
Dodać ketchup i mieszać do wymieszania.
Dodać ryż i wymieszać do całkowitego ogrzania. Sól do smaku.