Rustykalna zupa ziemniaczana z cheddarem i zieloną cebulką

Rustykalna zupa ziemniaczana z cheddarem i zieloną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 361 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 243 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, sól, ziemniaki russet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cheddar biały z zieloną cebulką, Chleb Kukurydziany Chipotle Z Serem Cheddar I Zieloną Cebulką, oraz Frittata z dzikiego grzyba z cheddarem, zieloną cebulą i groszkiem.
Instrukcje
Podgrzać wodę do wrzenia w 4-ćwiartkowym piecu holenderskim. Tymczasem ziemniaki pokroić w kostkę 1/2 cala.
Dodać ziemniaki do wrzącej wody; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 do 7 minut lub do miękkości.
Dobrze odcedzić ziemniaki; rezerwa 2 szklanki ziemniaków.
Pozostałe ziemniaki (ok. 3 szklanki) ułożyć w blenderze.
Dodać 1 szklankę mleka; przykryć i zmiksować, aż będzie gładka, dodając dodatkowe mleko w razie potrzeby. Powrót mieszanej mieszaniny do holenderskiego pieca.
Dodaj zarezerwowane 2 szklanki ziemniaków, Pozostałe 1 szklanka mleka, margarynę, sól, pieprz, 3/4 szklanki cebuli i 3/4 szklanki sera do rondla. Gotować na średnim ogniu 5 do 10 minut, często mieszając, aż zupa będzie gorąca i ser topi się.
Aby służyć, łyżka zupy do 4 poszczególne miski zupy. Na wierzchu po 1 łyżce każdej z pozostałych cebul i sera.