Rustykalna Tarta Cebulowa Vidalia Z Tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj rustykalnej Vidaliańskiej tarty cebulowej z tymiankiem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli vidalian, sera gruyère, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, Rustykalna Tarta Cebulowa, oraz Rustykalna Tarta Z Figami, Cebulą I Gruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę i dalej 3 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do miękkości.
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni. Poklepać lub przetoczyć w 12-calowe koło.
Umieść piecrust na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Posypać 1/2 szklanki sera w środku skorupy. Łyżka mieszanki cebuli nad serem, pozostawiając granicę 2 1/2 cala.
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać cebulą. Fold piecrust granicy w górę i na cebuli, plisowanie jak iść i pozostawiając 4-calowy szeroki otwór w centrum.
Umyj skórkę z białkiem jajka.
Piec w 425 na dolnej półce piekarnika 17 do 19 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.