Rustykalna Tarta Cebulowa Vidalia Z Tymiankiem

Rustykalna Tarta Cebulowa Vidalia Z Tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj rustykalnej Vidaliańskiej tarty cebulowej z tymiankiem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli vidalian, sera gruyère, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, Rustykalna Tarta Cebulowa, oraz Rustykalna Tarta Z Figami, Cebulą I Gruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę i dalej 3 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni. Poklepać lub przetoczyć w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
4
Umieść piecrust na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Pędzel z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Posypać 1/2 szklanki sera w środku skorupy. Łyżka mieszanki cebuli nad serem, pozostawiając granicę 2 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CebulaCebula
7
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać cebulą. Fold piecrust granicy w górę i na cebuli, plisowanie jak iść i pozostawiając 4-calowy szeroki otwór w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
SerSer
CebulaCebula
8
Umyj skórkę z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec w 425 na dolnej półce piekarnika 17 do 19 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn