Rustykalna Płaska Tarta, Którą Można Nazwać Jagodową Pizzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj rustykalną płaską tartę, którą możesz nazwać jagodowym Pizzanem. Ten przepis służy 12 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis od SippitySup ma 2 fanów. Jeśli masz cukier turbinado, skrobia kukurydziana, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Rustykalna Płaska Tarta Z Jagodami, Rustykalna Tarta Jagodowa, oraz Rustykalna Tarta Brzoskwiniowo-Jagodowa.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni użyj lekko posypanego mąką wałka do ciasta, aby rozwałkować jedną płytę z bardzo bogatego przepisu na krótkie ciasto do około prostokąta 10 x 15 cali, grubego 1/8 cala (lub dowolnego kształtu). Ostrożnie przesuń ciasto, aby leżeć płasko na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Lekko przykryć ciasto folią i schłodzić.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.In średnia miska wrzucić jagody, cukier, skrobia kukurydziana, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii razem. Odstawić do maceracji około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soki run i cukier i skrobia kukurydziana są rozpuszczone.Dbając o pozostawienie czystej granicy, rozprowadź jagody i wszystkie ich soki na cieście w jak najbliższej pojedynczej warstwie.
Czystą, odsłoniętą krawędź ciasta posmarować umyciem jajecznym, następnie posypać cukrem turbinado.
Przenieść do nagrzanego piekarnika i piec, aż skorupa jest głęboko złocisty brązowy i polewa jest bulgotanie, o 40 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Jak to: jak Ładowanie...