Runda Druga-Smażone Placki Ziemniaczane

Runda druga-smażone placki ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 20 centów za porcję. Mieszanka zastrzeżone ziemniaki z pieczonych ziemniaków przepis, zastrzeżone bułka tarta z pieczonych ziemniaków przepis, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Wieprzowina Smażona Na Patelni Z Ciastkami Selerowo-Ziemniaczanymi, Placki ziemniaczane z jajkami sadzonymi i indykiem-papryka czerwona, oraz Placki ziemniaczane budyniowe z jajkami sadzonymi i pomidorowym chutney.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W płytkim talerzu lub naczyniu ciasto, wymieszać bułkę tartą z solą, pieprz, i pieprz cayenne. W dużej misce wymieszać ziemniaki i ser. Scoop się 1/4 szklanki mieszanki ziemniaków i tworzą go w małym patty. Delikatnie wcisnąć paszteciki do przyprawionej bułki tartej, pokrywając obie strony i odstawić.
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej. Gdy jest gorąco, dodać placki ziemniaczane w 1 warstwie i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 2 protokół na stronie.
Odcedzić na brązowym papierze i posypać więcej soli i pieprzu na gorąco.