Runda 2: Tortellini z karmelizowaną cebulą i boczkiem
(Web Exclusive) Runda 2: Tortellini z karmelizowaną cebulą i boczkiem wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.53 za porcję. To danie główne ma 1636 kalorii, 76g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, parmezan, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Karmelizowana Cebula Boczek Pizza, Karmelizowane-cebulowe Risotto z boczkiem, oraz Karmelizowana Cebula Boczek Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć na ręcznik, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
4
Dodaj cebulę do tej samej patelni używane do smażenia boczku i gotować, aż zmieni kolor jasnobrązowy, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj tortellini do gotowania na patelni, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać ugotowany boczek, natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Boczek Gotowany
Pietruszka-nać
7
Przełożyć do miski i polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać cebulę, czosnek i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Saute przez 2 minuty, a następnie dodać bulion wołowy i 3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Woda
11
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem tortellini. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i niech gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
12
Dodaj tortellini i gotować na wolnym ogniu, aż tortellini są gotowane, inny 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Chochla do misek i służyć z ziołami Focaccia, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Focaccia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego